VIKTIG NYHET FRA MALLORCAUTLEIE

  • 1

Regner med at de fleste av våre “gamle” kunder som har besøkt vår webside siste uken,  har fått med seg at den er blitt fornyet. Ikke nok med det så har vi også startet med salg av nye eiendommer på Costa Blanca.

Mallorcautleie har snart 10 års jubileum. I løpet av disse årene har vi hovedsaklig drevet med utleie av feriehus og ferieleiligheter på Mallorca, men vi har også solgt en del eiendommer. Det vi har erfart og som er grunnen til at vi bestemte oss for å satse på salg på Costa Blanca også, er at vi har mottatt mange henvendelse fra kunder som ønsker å kjøpe eiendommer på fastlandet i Spania.

Trygghet er veldig viktig for oss, så derfor var vi ikke i tvil da vi fikk spørsmål om samarbeid av en norsk bekjent som driver egen familiebedrift innen kjøp og salg av eiendom på Costa Blanca. Etter mer enn 16 år på Costa Blanca er han meget godt kjent og kan derfor gi gode og verdifulle råd til våre kunder som tenker på å kjøpe eiendom på Spanias Hvite Kyst. Han har nært samarbeid med alle de største utbyggerfirmaene på Costa Blanca, samt andre – både spanske, engelske og skandinaviske eiendomsmeglere i området, noe som igjen er med på å sikre at du som kjøper får de beste betingelser og den beste oppfølging både før, under og etter kjøps prosessen.

Det er veldig viktig, både for deg som kjøper og oss som din boligformidler, at du føler deg komfortabel med alt som skjer, fra du bestemmer deg til å gå på din første visning og helt frem til etter et eventuelt kjøp er gjennomført.

Våre samarbeidspartnere som tar seg av det juridiske og sørger for din trygghet i forbindelse med skjøteoverdragelse hos Notary etc, er erfarne og profesjonelle på sine felt.

Ta kontakt for mer info og evt. hjelp til å finne din drømmebolig i varmere strøk!

Compare listings

Compare