Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Cala San Vicente – Leiligheter med 1 og 2 soverom til leie (MU1340)

| | 6 Gjester | 2 Soverom| 1 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Tourist License nr.: A/1748.
Pinos Altos ligger midt i smørøyet av Cala San Vicente, og består av diverse leiligheter med 1 og 2 soverom. I inngangspartiet er det laget et koselig fellesområde med salonggrupper, stoler og bord. Der fra kommer en til leilighetene, solterrassen, samt anekset hvor vi finner type 3-leilighetene.
– Type 1 leiligheter har et dobbelt soverom, men med plass til 4 personer siden to sovesofaer er tilgjengelig i salongområdet. Det er 8 type 1 leiligheter, alle plassert i hovedbygningen.

– Type 2 leiligheter har et dobbelt soverom og et enkelt soverom, men med plass til 5 personer, siden to sovesofaer er tilgjengelig i salongen. Det er 4 type 2 leiligheter, alle plassert i hovedbygningen.

– Type 3 leiligheter har to doble soverom, men med kapasitet til 6 personer, siden det er mulig å sette inn to ekstra senger i salongområdet. Det er 4 stk type 3 leiligheter, alle plassert i annekset.

Alle leilighetene inneholder en komfortabel spisestue/stue med satellitt-TV og åpen kjøkkenløsning med mikrobølgeovn, elektrisk komfyr og kjøleskap med fryser, kaffemaskin og microbølgeovn. Det er vifter på alle soverommene, og alle leilighetene har møblerte balkonger eller terrasser (14 av dem med utsikt mot bassenget) Det er også felles vaskemaskiner, samt internettforbindelse (Wi-Fi) i noen av fellesområdene, og et pingpong bord.

Det er også et stort felles svømmebassenget med barnebasseng på fellesområdet. Fine leiligheter som passer veldig godt for barnefamilier.

Litt om området:
Pinos Altos ligger i den fantastisk koselige lille byen Cala San Vicente, et av de mest populære feriestedene på øyen.
Cala San Vicente er det ideelle stedet for en avslappende ferie. Det er bare noen få butikker, kafeer, restauranter, hoteller og en legevakt rundt de to buktene.
En fem minutters kjøretur tar deg også til Puerto Pollensa og til den vakre, historiske gamlebyen i Pollensa. For de som liker å gå i fjellet, så kan en gå over fjellet fra Cala San Vicente til Puerto Pollensa. Pinos Altos ligger er et avslappende ferieparadis omgitt av høye furutrær og bare en kort spasertur fra stranden og feriestedet, med bussholdeplass langs veien, er det et utmerket valg for familier med små barn eller for par som ønsker å slappe av.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Bente og Tommy Mallorcautleie SA

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
T1 leilighet m/1 soverom / 4 sengeplasser :
Pris pr. uke fra kr. 4.800 - kr. 8.900

T2 leilhet m/2 soverom / 5 sengeplasser:
Pris pr. uke fra kr.5.500 - kr. 10.900

T3 leilighet m / 2 soverom / 6 sengeplasser:
Pris pr. uke fra kr. 5.900 - kr. 11.500

Ta kontakt for mer info og priser for eksakt tidsrom.
Dette er inkludert i leien
Leien inkluderer:
Strøm, sengetøy, håndklær, 1 barneseng, 1 høy barnestol, samt rengjøring.
Sengetøy byttes hver 7.dag og håndklær 2 ganger pr.uke,
Adresse
Land: spain
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 1
Innsjekk: 16:00
Utsjekk: 10:00
Fasiliteter
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Solsenger
TV
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Barneseng
Barnestol

Flere egenskaper

Pinos Altos:
- Cala San Vicente
- 1 til 2 soverom
- 1 bad
- Satelitt-TV
- Felles basseng med barnebasseng
- Basseng størrelse: 16 x 6 mts.
- Internett-tilkobling (Wi-Fi) i fellesområder
- Bordtennis
- Avstand til stranden: 400 mts. (Ca.).
- Avstand til byen: Pinos Altos ligger i hjertet av Cala San Vicente.

TRANSPORT / LEIEBIL:
Vi har avtale med både transportselskap og leiebilfirma, så for de som ønsker at vi skal bestille transport fra / til flyplassen eller leiebil, så ta kontakt for priser og mer info.

BÅTTUR:
Vi kan også anbefale en koselig båttur med Sebastian. En kan velge om en ønsker privat tur der man har båten alene, eller sammen med andre. Ta kontakt for mer info.

OBS! Hvis ikke det er ledig eller faller i smak, vil vi kunne hjelpe med å finne et tilsvarende hus etter ønske. Vi formidler ca 300 håndplukkede eiendommer over hele Mallorca, men kun en brøkdel av disse ligger på nettet.

Tilgjengelighet

mai 2018
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
juni 2018
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
tidligere
idag
bestilt

Bente og Tommy Mallorcautleie SA


Mallorcautleie Om oss: Ferie er noe av det vi alle drømmer om, og ser umåtelig frem til. Vi i Mallorcautleie er derfor opptatt av å veilede og hjelpe ”forfrosne Nordboere”, til å nå målet med å kunne oppleve å nyte en avslappende ferie i varmen under palmene på Mallorca. Vi formidler håndplukkete utleieboliger over store deler av Mallorca, og vi hjelper så godt vi kan med å finne akkurat den ferie boligen som du er ute etter! Vi er også veldig opptatt av å yte god service, noe vi stadig får mange og gode tilbakemeldinger på. Boligutleie: Vi formidler utleie av ca 250 fantastiske villaer og leiligheter på Mallorca, og vi samarbeider kun med seriøse og pålitelige utleiere. Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg med å finne den ferieboligen som passer best for deg, og vi lover å yte god service og oppfølging! Vårt motto er at vi alltid skal gjøre det vi kan for at kundene våre skal bli 100% fornøyd, og sånn vil det alltid være!

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss