Få nytt passord

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Ønsker du å leie et flott hus? Da må du leie dette nydelige nyrestaurerte townhouset med 4 soverom og 3 bad med en fantastisk beliggenhet i den historiske gamlebyen i Pollensa.
Huset er på to plan og i første etg. kommer en inn til en romslig og fin stue med en komfortabel sofa med flatskjerm, satellitt tv og DVD spiller. Spisestuen er separat fra stuen, noen få skritt inn til et flott og moderne kjøkken som er fullt utstyrt med keramisk platetopp, stekeovn, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin og lignende. Det er også spisebord med stoler her, i tillegg til en romslig oppbevarings bod ved siden av kjøkkenet. Her er også dører fra kjøkkenet og ut til terrassen og hagen med basseng. Da kan en nyte frokosten ute og enkelt frakte maten med fra kjøkkenet og ut.

Soverommene er plassert i 2.etg og her er det da to soverom med dobbeltseng og bad, og to soverom med to enkeltsenger. De to soverommene med to enkeltsenger deler et bad. Alle rommene har aircondition og garderober, i tillegg har de to dobbelt soverommene tilgang til en øvre terrasse med flott utsikt over byen Pollensa og bukten Puerto Pollensa.

Litt om uteområdet:
Uteområdet består av en stor terrasse sammen med et flott bassengområde. Svømmebassenget er elegant og består av romerske trinn omgitt av en steinterrasse som er veldig flott opplyst på de sene kvelder. Eiendommen ligger nær andre hus men ligger likevel godt plassert med ett vakkert og stort uteområde. Det er også en utvendig dusj, samt ett toalett, solsenger og en flott overbygd grill og hagemøbler for de som ønsker å kose seg ute med al fresco matlaging.

Alt i alt er Horta 55 en fantastisk plass å feriere. Det ligger nær stranden og også kort vei til Søndags markedet. Dette er en perfekt plass å feriere for deg som ønsker en litt mer autentisk ferie som også ligger i nærheten av flere barer, restauranter og butikker og også rett i nærheten av de berømte Golgata trinnene. Eiendommen ligger rett og slett plassert midt i hjertet av Pollensa. Her er også nydelige bakgater som fører til små museer, kirker og små butikker.

Vær oppmerksom på at de små gamle gatene ikke er de best egnete for bile, men leier du bil, så er det en liten garasje som kan benyttes.
Det er også gode bussforbindelser til Puerto Pollença og Cala San Vicente (begge bare 7 Km unna). Her er også rikelig med drosjer.

OBS!
Husk at (livlige fiestas) finner sted i Pollença mellom slutten av juli og 2. August. Den spektakulære “Davallament” finner sted i sentrum av byen på Good Friday.

Diverse info:
-Pollensa
– 4 soverom (2 tvilling rom og 2 dobbeltrom)
– 3 baderom (2 av dem en-suite) pluss 1 utendørs toalett.
– AC i stue, spisestue og i alle soverommene
– WIFI
– Oppvaskmaskin og vaskemaskin
– Satellitt-TV og DVD
– Svømmebasseng størrelse: ca. 5 x 2,5 meter
– Avstand til stranden: ca. 7 Km.
– Avstand til byen: ligger i hjertet av Pollensa, og kun 200 meter fra hovedtorget.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Bente og Tommy Mallorcautleie SA

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Fra Til 1 uke Min. opphold
30-06-2018 24-08-2018 NOK 33.600 5 dager
25-08-2018 30-09-2018 NOK 25.900 5 dager
01-10-2018 02-11-2018 NOK 14.899 5 dager
Prisinformasjon
Valgfri byttedag og minimum leie 5 dager også i juli / august!
Dette er inkludert i leien
Strøm, sengetøy, håndklær og rengjøring. Sengetøy byttes en gang pr uke, og håndklær bytte to ganger pr uke.
Adresse
Land: spain
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 3
Innsjekk: 16:00
Utsjekk: 10:00
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Balkong / terrasse
Takterasse
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Garasje
Privat parkering
TV
DVD
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn

Flere egenskaper

TRANSPORT / LEIEBIL:
Vi har avtale med både transportselskap og leiebilfirma, så for de som ønsker at vi skal bestille transport fra / til flyplassen eller leiebil, så ta kontakt for priser og mer info.

KOKK:
Hva med en fullstendig avslappet ferie? Lei en kokk som kommer og lager frokost og middag, eller bare middag hver dag eller noen dager i uken.
Eller hva med en kokk og evt servitører som kommer og lager et herlig måltid / selskap i hagen. Mange muligheter og veldig flinke kokker!
Ta kontakt for mer info og pris.

BÅTTUR:
Vi kan også anbefale en koselig båttur med Sebastian. En kan velge om en ønsker privat tur der man har båten alene, eller sammen med andre. Ta kontakt for mer info.

OBS! Hvis ikke dette huset er ledig eller faller i smak, vil vi kunne hjelpe med å finne et tilsvarende hus etter ønske. Vi formidler ca 300 håndplukkede eiendommer over hele Mallorca, men kun en brøkdel av disse ligger på nettet.

Tilgjengelighet

september 2018
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
tidligere
idag
bestilt

Bente og Tommy Mallorcautleie SA


Mallorcautleie Om oss: Ferie er noe av det vi alle drømmer om, og ser umåtelig frem til. Vi i Mallorcautleie er derfor opptatt av å veilede og hjelpe ”forfrosne Nordboere”, til å nå målet med å kunne oppleve å nyte en avslappende ferie i varmen under palmene på Mallorca. Vi formidler håndplukkete utleieboliger over store deler av Mallorca, og vi hjelper så godt vi kan med å finne akkurat den ferie boligen som du er ute etter! Vi er også veldig opptatt av å yte god service, noe vi stadig får mange og gode tilbakemeldinger på. Boligutleie: Vi formidler utleie av ca 250 fantastiske villaer og leiligheter på Mallorca, og vi samarbeider kun med seriøse og pålitelige utleiere. Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg med å finne den ferieboligen som passer best for deg, og vi lover å yte god service og oppfølging! Vårt motto er at vi alltid skal gjøre det vi kan for at kundene våre skal bli 100% fornøyd, og sånn vil det alltid være!

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss