Nydelig villa m/5 soverom i flotte omgivelser (MU1419)

Pollensa,
Til Leie Luxus Villa

Nydelig villa m/5 soverom i flotte omgivelser (MU1419)

Pollensa,

Beskrivelse

Denne flotte 200 år gamle villaen ble total renovert vinteren 2019-2020, for å modernisere den og bringe den i tråd med gjeldende standarder. Blant de viktigste forbedringene som er gjort i huset, er nye gulv, et fjerde bad, samt utvidelse og renovering av bassengterrassen. Det må også nevnes at det er installert AC av i soverommene, alle badene er renovert og det er laget et nytt flott kjøkken. I tillegg til dette er det gulvene nylig flislagt og det er installert ny og moderne belysning i hele huset.

Dette huset ligger halvveis langs en sekundærvei som forbinder byen Pollensa og havnen i Pollensa. Fra denne praktiske beliggenheten har du veldig enkel og rask tilgang til Port de Pollença (spesielt kjent for sin vakre kystlinje, fine strender og det store mangfoldet av butikker og restauranter), samt sin nærhet til den historiske gamlebyen Pollença hvor du kan finner også et bredt kulturelt og gastronomisk tilbud.

Fra hovedinngangen til huset er det tilgang til en romslig stue / spisestue med en vakker hvelvet bue. Der fra har du tilgang til kjøkkenet som er den delen av huset som best har opprettholdt den tidligere stilen. Kjøkkenet har et lite frokostområde, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap. I første etasje er det også et dobbelt soverom og to komplette bad.

Til venstre for inngangen er trappen som fører til øverste etasje, hvor du finner hovedsalongen med en stor sofa og en sjeselong der du kan nyte en god film på den fantastiske 65- tommers TV. Smart-TV`en er forberedt med trådløs internettforbindelse slik at kundene kan nyte Amazon-, Netflix- etc. I øverste etasje finner vi også de andre fire soverommene og to bad (det ene har eget bad), samt en terrasse hvorfra utsikten strekker seg ut i det fjerne.
Det skal bemerkes at villaen har forskjellige konfigurasjoner for sengene. Det er mulig å konvertere noen av tomannsrommene til dobbeltrom (på forespørsel), slik at fordelingen av huset kan være 3 dobbeltrom og 2 soverom m/enkeltsenger.

Utenfor er også gulvene totalrenovert. Det er en vakker og fredelig hage, i tillegg til to overbygde terrasser, en av dem er der som grillen og uteserveringen er, og den andre overbygde terrassen med et 8 fots amerikansk biljardbord hvor du kan tilbringe en hyggelig tid med venner eller familie. Bassengområdet er også utstyrt med mange komfortable solsenger og en dagseng, samt en utendørs chill out lounge. Bassenget er 11 x 5 meter.

Til slutt er det verdt å nevne at området der denne villaen ligger, er ideelt for å utforske både til fots eller på sykkel, siden det er flere tradisjonelle veier med lite trafikk. Med sykkel kan du nå Pollensa Town eller Puerto Pollensa på omtrent 10 minutter, og sykler kan vi ordne for dere da vi har avtale med firma som kan levere syklene til dere. Ta kontakt for info og pris.

Villaen har privat parkering.

________________________________________________________________________________________________

VIKTIG INFO:
Lisens nr.: ETV802

Pris: kommer automatisk opp ved å legge inn ønskede datoer i kalenderen.

Leien inkluderer: strøm, sengetøy, håndklær, badehåndklær og sluttrengjøring.

Sengetøy byttes 1 g pr uke og håndklær byttes 2 ganger.

Turistskatt: ikke inkludert i leien. Gjelder for alle over 16 år.

Innsjekking: fra kl. 16:00
Utsjekking innen kl 10:00

Kostnader ved avbestilling:
Fra bestilling til 61 dager før innsjekking: 30% av avtalt leie.
Fra 60 dager før, til innsjekking: 100% av avtalt leie.

Booking

Laster kalender...
-
Tilgjengelig
 
-
Reservert
 
-
Under behandling
Dato: ... - ...
Antall netter: ...
Sum leie: 0
- Tillegg som strøm, sluttrengjøring og turistskatt kan forekomme - sjekk "Viktig info" i annonsen.
- Se også informasjon om kostnader ved avbestilling i annonsen.

Fornavn*:

Etternavn*:

E-post*:

Telefon*:

Antall voksne (fra 16 år):

Antall barn (under 16 år):

Alder på barn:

Detaljer:

 

captcha

Imported 11 bookings

Detaljer

 • Bolig ID: MU1419
 • Soverom: 5
 • Baderom: 4
 • Bolig Type: Villa
 • Bolig Status: Til Leie
 • Gjester: 10

Avstand til

 • Strand: 4 km
 • Sentrum: 2 km

Oversikt

Bolig ID: MU1419
 • MU1419
 • Bolig ID
 • Villa
 • Bolig Type
 • 5
 • Soverom
 • 4
 • Baderom

Compare listings

Compare
Mallorcautleie
 • Mallorcautleie