Kontakt oss

Leie på Mallorca?

Nordmenn elsker Mallorca, og spesielt populær er Alcudia og den fantastisk flotte Alcudiastranden. Veldig mange ønsker seg dit, så derfor har vi konsentrert oss om mye i dette området. Men, vi har også mye flott andre steder på øya. Vi har ca 300 feriehus og leiligheter for utleie på Mallorca, men kun en liten del av disse ligger ute på nettsiden vår.

Kontakt oss og fortell hva du er ute etter, så hjelper vi deg med å finne et passende feriested til deg. Etter å ha jobbet på Mallorca i snart 10 år, så er vi veldig godt kjent der, og vi har mange gode tips på ting opplevelser som kan være kjekt å få med seg.

Kjøpe på Costa Blanca?

Mange nordmenn ønsker også å kjøpe sitt eget feriested i varmere strøk, og derfor kan vi nå også tilby kjøp på Costa Blanca.  Vår norske og fastboende samarbeidspartner  har mer enn 16 års erfaring med salg på Costa Blanca, og er derfor meget godt kjent med de aller fleste områder, og kan derfor tilby både gode og verdifulle råd om alt du måtte lure på i forbindelse med ditt forestående boligkjøp på Spanias Hvite Kyst.

Vi har også et nært samarbeid med alle de største utbyggerfirmaene på Costa Blanca samt andre – både spanske, engelske og skandinaviske eiendomsmeglere i området, noe som igjen er med på å sikre at du som kjøper får de beste betingelser og den beste oppfølging både før, under og etter kjøpsprosessen. Vi kan også tilby meget gunstige visningsturer, så ta kontakt!

Drømmeferien er her!
Kontakt oss gjerne her:

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å finne pris eller booke en eiendom? Eller kanskje du trenger hjelp til å finne et passende sted å leie eller kjøpe? Da må du ikke stusse på å kontakte oss! Du kan kontakte oss her, ringe, eller så kan du sende oss en e-post direkte til:

[email protected]

Compare listings

Compare