Kontakt oss

Leie på Mallorca?

Nordmenn elsker Mallorca, og spesielt populær er nordsiden av øya der vi finner populære feriesteder som Alcudia med den fantastisk flotte Alcudiastranden, Pollensa, Puerto Pollensa, Cala San Vicente osv. Veldig mange ønsker seg dit, så derfor har vi konsentrert oss spesielt om dette området. Men, vi har mange flotte feriehus andre steder på øya også, så ta gjerne kontakt hvis ikke du finner det du ønsker på nettsiden vår, så kanskje vi kan hjelpe likevel.

 

Drømmeferien er her!
Kontakt oss:

Har du spørsmål, eller kanskje du trenger hjelp til å finne et passende sted å leie? Da må du ikke stusse på å kontakte oss!

Vi har oversikt over hva som er ledig, så det kan ofte være lurt å kontakte oss uansett i stedet for å bruke tiden på å lete selv. Kanskje akkurat den uken du ønsker å leie viser opptatt i kalenderen, men så er den kanskje ledig likevel? Dette kan ofte skje pga at vi har holdt av den aktuelle uken til noen andre en dag eller to. Midlertidige reservasjoner vil nemlig vise “opptatt” i kalenderen, så spør oss heller i stedet for å være sikker. Vi svarer normalt veldig fort på henvendelsene våre.

Treffes selvsagt også på tlf.: +47 40075085, epost: [email protected] eller chat.

Compare listings

Compare