Kontakt oss

Leie på Mallorca?

Nordmenn elsker Mallorca, og spesielt populær er nordsiden av øya der vi finner populære feriesteder som Alcudia med den fantastisk flotte Alcudiastranden, Pollensa, Puerto Pollensa, Cala San Vicente osv. Veldig mange ønsker seg dit, så derfor har vi konsentrert oss om mye i dette området. Men, vi har mange flotte feriehus andre steder på øya også, så ta gjerne kontakt hvis ikke du finner det du ønsker på nettsiden vår, så kanskje vi kan hjelpe likevel.

Med mer enn 11 års erfaring, så har  vi opparbeidet oss veldig god erfaring i bransjen, og ikke minst så er vi godt kjent på øya og det den kan by på.

Kjøpe eiendom på Costa Blanca?

Mange nordmenn ønsker også å kjøpe sitt eget feriested i varmere strøk, og derfor kan vi nå også tilby kjøp på Costa Blanca.  Vår norske og fastboende samarbeidspartner har ca. 20 års erfaring med salg på Costa Blanca, og er derfor meget godt kjent med de aller fleste områder, og kan derfor tilby både gode og verdifulle råd om alt du måtte lure på i forbindelse med ditt forestående boligkjøp på Spanias Hvite Kyst.

Vi har også et nært samarbeid med alle de største utbyggerfirmaene på Costa Blanca samt andre – både spanske, engelske og skandinaviske eiendomsmeglere i området, noe som igjen er med på å sikre at du som kjøper får de beste betingelser og den beste oppfølging både før, under og etter kjøpsprosessen. Vi kan også tilby meget gunstige visningsturer, så ta kontakt!

Drømmeferien er her!
Kontakt oss:

Har du spørsmål, eller kanskje du trenger hjelp til å finne et passende sted å leie eller kjøpe? Da må du ikke stusse på å kontakte oss!

Vi har oversikt over hva som er ledig, så det kan ofte være lurt å kontakte oss. Kanskje akkurat den uken du ønsker å leie viser opptatt i kalenderen, men så er den kanskje ledig likevel? Dette kan ofte skje pga at vi har holdt av den aktuelle uken til noen andre en dag eller to. Midlertidige reservasjoner vil nemlig vise “opptatt” i kalenderen, så spør oss heller i stedet for å gi opp!

Benytt gjerne kontaktskjemaet i annonsen. Skriv hva du lurer på, og du vil få raskt svar tilbake fra oss.

Treffes selvsagt også på tlf.: +47 40075085, epost: [email protected] eller chat.

Compare listings

Compare