Om oss

Mallorcautleie:

er et norskregistrert selskap som driver med formidling av feriehus og ferieleiligheter for utleie over store deler av Mallorca, samt formidling av salg av eiendommer på Mallorca og Costa Blanca.  Med ca 11 år i bransjen, har vi opparbeidet oss god kjennskap til markedet og hvilke type eiendommer kundene våre ønsker. I tillegg er vi godt kjent sånn at vi kan veilede de av kundene våre som ønsker å forsøke nye steder, og de som aldri har vært på Mallorca tidligere. Vi er også veldig opptatt av at kundene våre skal føle trygghet. I tillegg til at vi har en stab av flinke medarbeidere på feriestedet, så er vi selv også alltid tilgjengelig for kundene våre.

Samme gjelder for de som planlegger å kjøpe sitt eget ferieparadis. Der kan vi sammen med vår norske samarbeidspartner på Costa Blanca, tilby profesjonell hjelp til å gjøre det korrekte valget som passer akkurat for deg. Vi sammen bistår dere både før, under og etter kjøpet sånn at dere kan være trygg på at alt går riktig for seg.

For de som ønsker å kjøpe eiendom på Mallorca, så kan vi sammen med våre seriøse samarbeidspartnere hjelpe deg med å finne det perfekte alternativet for deg. Vi kjenner markedet og områdene, og kan dermed veilede til et godt kjøp. Fortell oss hva du er ute etter og hvilken prisklasse du tenker, så kommer vi med uforpliktende forslag til dere.

Trenger du hjelp til å finne et passende feriehus til leie?
Da må du ta kontakt så hjelper vi deg. Vi har nemlig en del eiendommer tilgjengelig som ikke ligger på nettsiden vår. Er derfor viktig at du tar kontakt og ikke gir opp hvis du ikke lykkes med å finne det du leter etter.

 

Kontakt oss på telefon, chat eller send oss en e-post.

Mobil: (+47) 40 07 50 85
E-post: [email protected]

Compare listings

Compare