Om oss

Mallorcautleie:

er et norskregistrert selskap som driver med formidling av feriehus og ferieleiligheter for utleie over store deler av Mallorca, samt formidling av salg av eiendommer på Costa Blanca.  Med ca 10 år i bransjen, har vi opparbeidet oss god kjennskap til markedet og hvilke type eiendommer kundene våre ønsker. I tillegg er vi godt kjent sånn at vi kan veilede de av kundene våre som ønsker å forsøke nye steder, og de som aldri har vært på Mallorca tidligere. Vi er også veldig opptatt av at kundene våre skal føle trygghet. I tillegg til at vi har en stab av flinke medarbeidere på feriestedet, så er vi selv også alltid tilgjengelig for kundene våre.

Samme gjelder for de som planlegger å kjøpe sitt eget ferieparadis. Der kan vi via vår norske samarbeidspartner på Costa Blanca, tilby proffesjonell hjelp til å gjøre det korrekte valget som passer akkurat for deg. Vi sammen bistår dere både før, under og etter kjøpet sånn at dere kan være trygg på at alt går riktig for seg.

For de som ønsker å kjøpe eiendom på Mallorca, så kan vi også hjelpe dere. Fortell oss hva du er ute etter og hvilken prisklasse du tenker, så kommer vi med uforpliktende forslag til dere.

 

Kontakt oss på telefon, eller send oss en e-post.

Mobil: (+47) 40 07 50 85
E-post: [email protected]

Compare listings

Compare