Få nytt passord

Your search results

Mallorcautleie

Mallorcautleie er et norskregistrert selskap som formidler håndplukkede feriehus over store deler av Mallorca.
Vårt hovedmål er å være tilgjengelig for kundene våre, og yte god og personlig service. I dagens digitale hverdag, så er det veldig mange mennesker som savner det å kunne snakke med noen, og aller helst noen som snakker norsk. Vi er alltid tilgjengelig for kundene våre, og vi er alltid opptatt av at kundene skal ha det bra og føle trygghet.

Det er ikke alltid like enkelt å orientere seg på nettet, og i tillegg er det dessverre blitt sånn at man må være veldig forsiktig med hvem man kontakter.

Mange har aldri vært på Mallorca, og da er det ekstra vanskelig å orientere seg i nettjungelen.
Vi er her for å veilede og hjelpe kundene våre til å finne det rette feriehuset, og til å få det beste ut av ferien.

Vi har også et team av flinke medarbeidere på Mallorca som ordner med inn- og utsjekking og ellers visst det skulle være noe som skulle oppstå under oppholdet.

Vi tilbyr også kokk, leiebil og transport, noe som også er veldig populært. D.v.s ønsker du en fullkommen og trygg ferie, så må du kontakte oss i Mallorcautleie.

 

KJØP AV EIENDOM:

For de som ønsker å kjøpe eiendom på Mallorca, så bistår vi også med dette. Samarbeider med to store og seriøse meglerkontor som har veldig mye bra å tilby over hele Mallorca. Vi har selv kjøpt 3 eiendommer på Mallorca, og solgt 2 av disse, så dette kan vi! Er mye å tenke over før man kjøper eiendom, ofte ting man ikke tenker på, så her har vi mange gode tips å komme med. Fortell oss hva du er ute etter, så hjelper vi deg med å finne noen passende alternativer.

Kontakt oss på telefon, eller send oss en e-post.

Mobil: (+47) 40 07 50 85
E-post: mallorcautleie@gmail.com