Til salgs – Mallorca

Mallorca Salg
Formidling og salg av eiendommer på Mallorca

Planlegger du å kjøpe eiendom på Mallorca? Da må du kontakte oss. Med 10 års erfaring fra bransjen, så kan vi bistå deg med råd om hva som er lurt å satse på, og hvilke områder som er bra i forhold til dine ønsker og behov.

Vi bistår alle våre kunder både før og under hele salgsprosessen, og i tillegg tar våre dyktige samarbeidspartnere seg av det juridiske, samt overdragelse hos Notary.

Vi ønsker deg lykke til i jakten på din nye drømmebolig!

 

SJELDEN MULIGHET! 

FRONTLINE LEILIGHET M/2 SOVEROM TIL SALGS I PALMAS BESTE OMRÅDE!

Vi vurderer å selge vår flotte leilighet i Palma. Den ligger frontline og har nydelig utsikt over sjøen, marinaen og de flotte cruise skipene som pynter opp utsikten. Leiligheten ligger i det mest attraktive området i Palma by, 500 meter fra Portopi shopping senter. Det er også flere restauranter og barer i nærheten, og flott sykkelsti nedover Paseo Maritimo og langs sjøen og marinaen, så her er det mange muligheter.

Leiligheten er ca 90 m2 og består av stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, 1 stort bad og terrasse med flott utsikt. Det er AC (kald/varm) i stuen og ene soverommet, og bygget er veldig godt isolert og en hører ingen trafikk eller støy når vinduer og dørene er lukket. Du kan se leiligheten på bildet. Ligger til høyre i bygget, og har en parasoll på terrassen.

Det er også et stort fint basseng med solsenger, og fra den ene soverommet (kontoret) er det utsikt ut på bassenget. Hele eiendommen er inngjerdet med låste dører overalt, så det er et veldig trygt og godt område. Vi har også en veldig stor og god privat parkeringsplass i en fellesgarasje i bygget, og den har vi eget skjøte på.

Det er også veldig kraftig internett i leiligheten, og det er helt ny oppvaskmaskin, vaskemaskin og varmtvannsbereder i leiligheten. Ble kjøpt og installert i september 2019. Kjøpte også ny stekeovn og keramisk koketopp i 2016 (lite brukt), og så er det et stort og veldig bra kombiskap med frys kjøl som følger med. Ellers kan det nevnes at det er marmorgulv i hele leiligheten.

Flott leilighet som bør sees! Da vi kjøpte den, bestemte vi oss med en gang vi kom inn i leiligheten. Vi var ikke i tvil i hele tatt, så godt likte vi den!

Ta kontakt for mer info.

Pris: 380000€ + evt. garasje 30000€

Se prospektet her

Kontakt oss for en trygg handel!

 

Compare listings

Compare